Sivustoa uudistetaan, pysy kuulolla.

Nyt myös netissä

Rakennustekniikka Seppä Oy löytyy nyt myös netistä. Uudelta sivustoltamme saat tietoa palveluistamme ja voit selata valmistuneiden kohteidemme kuvia. Tiedotamme aika ajoin myös uusista projekteistamme tällä uutispalstalla. Yhteystietojemme yhteydessä on lomake, jonka välityksellä voit kysyä lisää, pyytää tarjouksen tai antaa palautetta.

Sivustomme on suunniteltu responsiiviseksi, jotta kaikkien käyttäjien on helppo selata sitä laitteesta ja sen koosta riippumatta. Sivuston suunnitteli ja toteutti Kukumo Creative. Tervetuloa selaamaan!

Muita uutisia

Pölyntorjuntamme paranee entisestään

Olemme ottaneet työmaillamme käyttöön DustTrak-aerosolimonitorin pölymäärien seurantaan ennen työn aloittamista, kaikissa työvaiheissa ja työn valmistuttua. Tarjoamme pölymäärien seuranta- ja analysointipalvelua myös muiden työmaille – emme ainoastaan omillemme. Tavoitteena on päästä rakentamisessa entistä parempiin ja puhtaampiin lopputuloksiin.

Rakennuspölyn tehokas torjunta

Sekä saneeraamisessa että uudisrakentamisessa syntyy pölyä monissa eri työvaiheissa. Vanhojen laattojen ja lattioiden piikkaus, tasoitteiden hionta, laastien sekoitus, vesi- ja sähköjohtojen upottaminen rakenteisiin, vanhojen rappausten poisto ja seinien hionta muiden muassa tuottavat merkittävän määrän pölyä saneerauskohteissa. Uusien kohteiden pölynaiheuttajia ovat ennen pinnoituksia tehtävät työvaiheet.

Pölyntorjunnassa pyritään minimoimaan pölyn tuotto ja toisaalta poistamaan syntyvä pöly tehokkaasti. Asianmukaisilla toimenpiteillä voidaan suojata ja turvata omaisuuden lisäksi asukkaiden ja työntekijöiden terveys. Rakennustekniikka Seppä Oy:n tavoitteena onkin luoda kohteisiin mahdollisimman vähän pölylle altistavat olosuhteet. Noudatamme jokaisella työmaalla Valtioneuvoston asetusta rakennustyön turvallisuudesta (205/2009), joka määrittelee säädökset myös pölyntorjuntaan.

Käytämme markkinoiden tehokkaimpia laitteita puhtaampien työmaiden saavuttamiseksi. Katso tästä Strong-Finland Oy:n julkaisema video pölyntorjunnan vaiheista.

Suunnittelu ja toteutus | Kukumo Creative